top of page

01

De reis van Uturn

Sinds onze oprichting hebben we gestreefd naar excellentie in elke stap van het bouwproces. Onze reis begon met de visie om een verschil te maken in de manier waarop mensen hun woon- en werkomgeving ervaren. Met een team van ervaren professionals hebben we de mogelijkheid om complete verbouwingen, renovaties en nieuwbouw projecten te realiseren, zowel voor het MKB als voor particulieren.

02

Uw droom realiseren

Of u nu uw huis wilt renoveren, een nieuw bedrijfspand wilt bouwen of een ander bouwproject in gedachten heeft, bij UTurn Bouw nemen we de leiding, zodat u kunt genieten van de reis. Samen bouwen we aan uw toekomstige ruimtes, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen voor een resultaat dat u met trots zult koesteren. We luisteren naar uw wensen en behoeften en werken nauw met u samen om een oplossing te creëren die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Plan van aanpak

Als eerst nemen we uw wensen door en maken we samen een plan voor uw droomhuis!

Uniek ontwerp

Vervolgens gaan wij een uniek design ontwerpen, voor zowel binnen als buiten.

Op maat gemaakt

Daarna gaan wij aan de slag

en bouwen met enorm veel passie!

Thuis komen

Uiteindelijk ontvangt u een

‘’U-Turn’’ oplevering, klaar om thuis te komen.

Onze kracht

Bij UTurn Bouw geloven we in de kracht van visie, vakmanschap en betrokkenheid. Wij zijn een toegewijd aannemingsbedrijf gevestigd in het hart van Rotterdam – Hillegersberg, en we zijn vastbesloten om uw bouwdromen werkelijkheid te maken. Met een passie voor creativiteit en een scherp oog voor detail, brengen we uw project van concept tot prachtige realiteit.

Bouwen met passie,
streven naar perfectie.

Over ons

We bouwen samen

Onze expertise omvat een breed scala aan diensten, waaronder complete verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten. Of u nu een particuliere woningeigenaar bent of vertegenwoordiger van het MKB, wij leveren hoogwaardige oplossingen die perfect passen binnen de regio Rotterdam en omliggende gebieden.

bottom of page